جزیره ی هنگام در زمستان

آشنایی با جزیره ی هنگام

جزیره ی هنگام در زمستان- مجله هتل متل

جزیره هنگام  در خلیج فارس  وسعتی حدود ۵۰ کیلومتر مربع دارد. این جزیره در استان هرمزگان و جنوب جزیره قشم قرار دارد.  این جزیره در واقع از دهستان‌های جزیره قشم است و مرکز آن روستای ماشی یا هنگام جدید است.

اگر قصد دارید در فصل زمستان به سفر بروید ؛ قطعا جزیره ی هنگام انتخاب بی نظیری است زیرا جزیره ی هنگام در زمستان بسیار دیدنی است.

این جزیره ی کوچک و شگفت انگیز هر ساله  گردشگران زیادی را مجذوب زیبایی های بی نظیر خودش می کند. در هر کجای ایران که باشید برای دسترسی به هنگام باید وارد جزیره قشم شوید و سپس از آنجا از بندر شیب‌دراز راهی یکی از سواحل جزیره هنگام شوید.

جزیره ی هنگام در زمستان

مسیر دسترسی به جزیره  ی هنگام – جاده ، راه آهن، هوایی

اگر به جزیره ی هنگام در زمستان سفر می کنید، قبل از هر چیز باید وارد جزیره قشم شوید. پس از آن می توانید از اسکله شهید باهنر و شهید حقانی در بندرعباس یا بندر پل در شهرستان خمیر، سوار بر قایق‌های تندرو یا لنج وارد جزیره شوید. برای ورود به جزیره قشم نیز می‌توانید از فرودگاه بین‌المللی استفاده کنید. اما باقی مسیر را حتماً باید با قایق موتوری یا لنج ادامه دهید زیرا راه دیگری برای رسیدن به این زیبای آرمیده  در خلیج فارس وجود ندارد.

تهران تا بندرعباس حدود ۱٫۲۶۰ کیلومتر فاصله دارد که این مسیر را می‌توانید با قطار، ماشین شخصی یا تاکسی، اتوبوس یا هواپیما طی کنید. وقتی وارد قشم شدید، تنها ۱۰ دقیقه با هنگام فاصله خواهید داشت. قایق‌های اسکله کندالو و یا اسکله شیب‌دراز هر روز از ساعت ۸ صبح مشغول هستند و بنابراین برای رفتن به جزیره خیلی معطل نخواهید شد.

 دیدنی های جزیره هنگام

هنگام به‌عنوان یکی از جزایر زیبای خلیج فارس جاهای دیدنی و جاذبه‌های گردشگری زیادی دارد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، سواحل بی نظیر این جزیره هستند. می توانید با خرید بلیط هواپیما و  رزو هتل  از هتل متل سفر به یادماندنی برای خود رقم بزنید.

سواحل معروف جزیره هنگام

هنگام، چند ساحل دارد که هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند. یکی از این سواحل زیبا که به آن ساحل نقره‌ای گفته می‌شود از جمله معروف‌ترین جاذبه‌های گردشگری  جزیره  ی هنگام به شمار می‌رود.

ساحل نقره‌ای جزیره هنگام

جزیره‌های جنوبی کشور به دلیل اقلیم ، زیبایی منحصر به‌فردی دارند که چشم از تماشای آن سیر نمی‌شود. شن‌های براق ساحل مرجانی هنگام هم نمایی زیبا و یکتا به جزیره داده است که با نزدیک شدن به جزیره خودنمایی می‌کنند.

آنچه باعث  ایجاد تلالویی نقره فام در ساحل می شود ؛کانی‌های درخشان میان ماسه‌های براق  است که این ساحل را به یکی از زیباترین سواحل جزیره ی هنگام تبدیل کرده است.

گفتنی است به دلیل آسیب‌هایی که از حضور  گردشگران در سال‌های اخیر به این منطقه وارد شده  محدودیت هایی برای ورود به این ساحل در نظر گرفته شده  وتنها می توانیدبا قایق از کنار این ساحل  نقره ایی عبور کنید.

ساحل کله خماسی

جزیره ی هنگام در زمستان

این  ساحل یکی از سواحل صخره‌ای هنگام قشم است که به دلیل موقعیت جغرافیای و همین‌طور وجود صخره‌های زیبا  محلی مناسب برای افراد علاقمند به ماجراجویی است.

ساحل خماسی هنگام یکی از بهترین مکان ها برای دوستداران هیجان است زیرا که اگر در شنا مهارت کافی داشته باشید؛

می توانید از بالای صخره ها به دورن آب شیرجه بزنید و از شنا در دریا در کنار ماهی ها  لذت را ببرید. اما فراموش نکنید که آب دریا بسیار شور است و عدم استفاده از وسایل شنا می تواند مشکلاتی را برای شما به وجود بیاورد. همچنین می توانید از بالای این صخره به تماشای غروب دل انگیز جزیره در کنار دریا بنشینید و از زیبایی های آن لذت ببرید.

ساحل خنیزی

ساحل خنیزی در قسمت شرقی این جزیره قرار دارد. و یکی از سواحل زیبا و بکر است. زمانی‌که در آب‌های این ساحل شنا می‌کنید می‌توانید موجودات دریایی جدیدی را ببینید.

ساحل درخشان هنگام

ساحل هنگام در فصول خاصی از سال و در هنگام شب، چهره متفاوتی به خود می‌گیرد و به رنگ آبی درخشان درمی آید. به صورتی که تصور می‌کنید ستاره‌ها در میان آب هستند.

علت شکل‌گیری چنین پدیده‌ای، وجود فیتوپلانکتون‌های دریایی است که از سواحل کالیفرنیا و مالدیو و دیگر نقاط دنیا به این منطقه می‌آیند.

این  فیتوپلانکتون‌ها وقتی در شرایط ناآرام قرار بگیرند، نور درخشانی از خود ساطع می‌کنند و چون بسیار ریز هستند باعث می‌شوند تا موج‌های رسیده به ساحل به رنگ آبی درخشان دیده شوند.

خاک سرخ جزیره هنگام

یکی از دلایل شهرت جزیره هنگام، وجود خاک سرخ رنگ این منطقه است.

خاک و کوه‌های قرمز هنگام با نام “گِلک” شناخته می شود و در صنایع مختلفی مانند سنگ‌های تزیینی در ساخت ساختمان‌ها و اسکله بکار می‌رود.

جالب است بدانید که مردم محلی این جزیره، برای تهیه نوعی غذای محلی از این خاک سرخ استفاده می‌کنند که نام آن سوراغ است و در بازارهای محلی به فروش می‌رسد.

ماهی‌های آکواریومی جزیره هنگام

یکی دیگر از جذابیت‌ها و دیدنی های هنگام، آکواریوم طبیعی است که در آن مجموعه‌ای از ماهی‌های رنگارنگ و آزاد زندگی می‌کنند. آب آکواریوم طبیعی آنچنان شفاف است که می‌توانید تمامی مرجان‌ها، ماهی‌ها و جانداران دریایی، خرچنگ‌ها و عروس‌های دریایی را به‌راحتی ببینید.

موضوع جالب توجه دیگر، عدم نیاز به انجام غواصی برای دیدن این زیبایی‌های طبیعی است و تنها کافی است یک عینک شنا داشته باشید.

بازار هنگام

جزیره ی هنگام در زمستان

بازار هنگام از جمله زیباترین و رنگین‎ترین بازارهای محلی ایران است.

وقتی وارد بازار می‌شوید، زنان با لباس‌های محلی و برقع، دست‌سازهای زیبایی صدفی را می فروشند.

این بازار محل مناسبی برای خرید سوغات و یادگاری است و از طرفی می‌توانید با مردم محلی بیشتر آشنا شویدو برخی خوراکی های خوشمزه را نیز خریداری کنید.

اگر اهل بازار گردی هستید حتما به بازار درگهان هم سری بزنید که قطعا دست خالی برنخواهید گشت.

کشتی پرتغالی ها

کشور پرتغال در دوره صفویه، جزیره هنگام را اشغال کرد. در حال حاضر می‌توانید بقایایی از حضور پرتغالی‌ها را در این جزیره ببینید. از آن جمله می‌توان به کشتی پرتغالی‌ها اشاره کرد که در آب‌های اطراف هنگام به گِل نشسته و تبدیل به یکی از اکوسیستم‌های طبیعی برای ماهی‌های خلیج فارس شده است.

روستای ماشی

یکی دیگر از مکان های دیدنی جزیره هنگام ،روستای ماشی در بخش شمالی جزیره است. اغلب کسانی که در هنگام زندگی می کنند، در روستای ماشی سکونت دارند و کسب درآمد اهالی و بومیان این روستا از طریق صیادی می باشد. هنگامی که به بازدید از این روستا بروید و با اهالی روستا مواجه شوید، متوجه خون گرم بودن و مهمان نواز بودن آن ها خواهید شد.

 سنگ مادر و دختر

در یکی از روستاهای این جزیره می توان جاذبه هایی همچون سنگ هایی پیدا کرد که شباهت بسیاری به انسان دارند.  طبق گفته ی بومیان کاروانی وارد جزیره شد و مردم مهمان نواز و خونگرم روستا طبق عادت معمول به استقبال کاروان رفتند. اما کاروانیان سوار بر اسب با سرعت زیای به سمت مردم در حال تاخت بودند.

مردم روستا نیز با دیدن چنین صحنه ای  پا به فرار گذاشتند. در میان مردم روستا مادر و دختری در حال فرار کردن بودند که بسیار وحشت زده تر از دیگران بودند و در همان حین از خداوند درخواست کمک کردند. مادر و دختر در میان سنگ ها فرار کردند و امید داشتند که شاید دشمنان آن ها را پیدا نکنند. مادر و دختر همچنان که در حال فرار بودند به ساحل جزیره هنگام رسیدند.

آن دو یکدیگر را محکم در آغوش گرفتتند و سپس  از خداوند درخواست کمک کردند. خداوند برای حفظ و در امان ماندن جانشان، آن ها را تبدیل به سنگ کرد. بعد از آن که مادر و دختر به اذن خداوند تبدیل به سنگ شدند سرباز دشمن به آنجا رسید و نتوانست آن ها را پیدا کند و از سنگ ها تشخیص دهد. از آن زمان به بعد تندیس مادر و دختر تبدیل به یکی از جاذبه های گردشگری جزیره هنگام شده است.

حیات وحش جزیره هنگام

جزیره ی هنگام در زمستان

یکی دیگر از  دیدنی های  جزیره هنگام، حیات وحش  این جزیره است که زیستگاه مناسبی برای برخی از گونه های جانوران کمیاب به شمار می رود. از جمله حیوانات نادر و کمیاب در این حیات وحش می توان به جبیر، خاردم مصری و لاک پشت پوزه عقابی اشاره کرد. همچنین علاوه بر جانوران کمیاب نام برده شده پرندگانی هستند که در جزیره هنگام زندگی می کنند و می توان به اگرت خاکستری، حواصیل، هدهد، گیلانشاه بزرگ، پرستو دریایی، تلیله نوک پهن، صدف‌ خور و خرچنگ‌ خور اشاره کرد.

اگر می خواهید سفر ارزانی داشته باشید می توانید به وب سایت هتل متل مراجعه کنید. در هتل متل شما با مقایسه ی قیمت های بلیط هواپیما وهتل ها می توانید بهترین و مقرون به صرفه ترین  سفر را داشته باشید.

دکمه بازگشت به بالا